Skikleding stomen en/of reinigen?

U draagt uw skikleding misschien maar enkele weken per jaar, maar op die momenten wilt u wel kunnen vertrouwen op kleding die goed beschermt tegen kou, sneeuw en eventuele uitglijders. Daarnaast is het niet de goedkoopste kleding om aan te schaffen, dus wilt u ook lang genieten van uw skikleding. Reinigen is daarbij dan ook van groot belang. Niet alleen voor een fris en schoon gevoel voordat u de piste opgaat, maar ook met het oog op de beschermende kwaliteiten van uw skikleding.

Skikleding stomen en reinigen

Vaak denkt men pas aan het reinigen van skikleding vóór men op vakantie gaat. Logisch, want dan bedenkt u immers wat u allemaal mee moet nemen. Toch is het verstandiger om direct ná de vakantie uw wintersportjas, snowboardbroek of zelfs handschoenen te laten reinigen. Op die manier krijgen vuil en vocht namelijk geen kans om diep in de vezels te trekken. Gebeurt dit wel, dan verliezen de geavanceerde ademende stoffen hun werking.

Stomerij Hofstraat

Stomerij Hofstraat is een stomerij die al sinds 1978 in Apeldoorn gevestigd is. Weten wat wij voor u kunnen betekenen? U kunt ons bereiken op 055 521 2875 of via info@stomerij-hofstraat.nl

Klik hier voor contact