Bedrijfskleding stomen en/of reinigen?

Schone bedrijfskleding is onmisbaar op de werkvloer. Ten eerste omdat uw personeel  het gezicht van uw bedrijf bepaalt en er dus keurig uit hoort te zien. Maar daarnaast is het voor uw werknemers ook veel prettiger werken in schone kleding die comfortabel zit. Verder is er ook veel werkkleding met bijzondere eigenschappen. Denkt u bijvoorbeeld aan de reflecterende werking van sommige pakken of de andere elementen die bescherming bieden in gevaarlijke situaties. Bedrijfskleding reinigen is dan ook een hele specialisatie op zich, waarvoor u bij Stomerij Hofstraat gerust kunt aankloppen.

Specialistisch bedrijfskleding reinigen

Een keurig kostuum van een receptioniste vereist een heel andere aanpak dan de overall van een wegwerker. Stomerij Hofstraat behandelt alle werkkleding dan ook precies vanuit die gedachte. Zorgvuldig wordt bij ontvangst bekeken om wat voor soort kleding het gaat en welke behandelmethode hiervoor het meest geschikt is. Zo kunt u de zorgen over uw bedrijfskleding reinigen met een gerust hart uit handen geven!

Stomerij Hofstraat

Stomerij Hofstraat is een stomerij die al sinds 1978 in Apeldoorn gevestigd is. Weten wat wij voor u kunnen betekenen? U kunt ons bereiken op 055 521 2875 of via info@stomerij-hofstraat.nl

Klik hier voor contact